ENGLISH Persondatapolitik

Purple Savannah følger nedenstående persondatapoltik. Denne politik omhandler vores kunder og samarbejdspartnere, herefter refereret til som samarbejdspartnere om hvem vi behandler personlig data med hensigt på at udføre opgaver. Det er vigtigt at samarbejdspartnere følger sig trykke i behandlingen af deres data.

Purple Savannah anvender udelukkende personoplysninger der er nødvendige for vores samarbejder.

Oplysninger inkluderer generel person data, såsom navn, kontaktinformation og stilling om vores samarbejdspartnere og deres medarbejdere, og vi opdaterer information ved behov.
Sensitiv data og sygesikringsinformation: Purple Savannah håndterer ikke disse informationer.

Persondata slettes når der ikke længere er behov for data i forbindelse med samarbejde eller juridiske formål. Dog senest 5 år efter endt samarbejde.

Oplysninger deles kun med tredjepart i form af samarbejdspartnere og udelukkende med det formål at løfte den aftalte opgave. Anvendes daten til andet formål giver Purple Savannah besked herom.

Ved yderligere spørgsmål til privatlivspolitik kan der rettes henvendelse direkte til Purple Savannah, Louise Falk: louise@purplesavannah.dk

Der kan altid rettes henvendelse til Purple Savannah for yderligere indsigt i eksisterende data og behandling af person data. Både med intention om indsigt og indsigelse.

Der kan altid rettes henvendelse ved klager og mangler til Datatilsynet (www.datatilsynet.dk)