Kreative & profesionelle

INFLUENCERS

Influencer marketing er personligt. Filosofien om at forbinde et brand og en person. Der er plads til originalitet, kreativitet og kvalitativt indhold. Den slags der skaber tillid og skaber troværdighed. Blandingen af hårde og bløde værdier kombinerer strategisk- og kreativ tankegang. Dette giver genklang hos den moderne forbruger, der møder brands i øjenhøjde.

purple-savannah-vibe-20

Mød vores value creators

purple-savannah-acie-005

Acie

Om Christine Egholm

Blogger, forfatter, M.Sc. & influent

Christine “Acie” Egholm byder inden for i velskrevet univers med vægt på æstetikken. Ambitionen er at levere relaterbart livsstilstof I øjenhøjde – fra familieliv til beauty, boligindretning, opskrifter og karriere. Christines blog har med 13 år på bagen slået sig fast som en uundgåelig livsstilsdestination for kvinder imellem 25 og 40.

purple-savannah-emily-salomon-003

Emily Salomon

Om Emily Salomon

Blogger, forfatter & influent

Emily Salomon har igennem et årti slået sig fast som en ægte livsstils-darling med fokus på hverdagsliv, stil, skønhed, mad, alt grønt og ikke mindst moderskab – krydret med hendes store kærlighed til friluftsliv, rejser og gode bøger. Emilys univers rummer optimisme og en passion for ord og billedsprog.

Influencer hos Purple Savannah

Mille Emilie

Om Mille Emilie Vilmar

Blogger, stylist, visuel storyteller & influent

Mille Emilie byder hos Sonoma Seven indenfor i et personligt & originalt univers med æstetikken i højsæde. Indholdet spænder bredt, og byder på alt fra boligindretning og DIY projekter, livsstil og oplevelser, hverdagen i Dragør, livet som mor på godt og ondt, kaffeslabberas og alt derimellem. 

Sofie Amalie Rolandsen

thusthefuss

Om sofie amalie rolandsen

Instagrammer, blogger & intretningsensutiast

Sofie Amalie står bag det farverige og harmoniske univers thusthefuss. Et univers der byder på interiør, genbrugsguld, DIY og dansk design og er et sandt slaraffenland for interiør elskere. Sofie er blevet anerkendt vidt og bredt for sin æstetiske sans og kreative univers. Blandt andet som årets boiligstylist hos Boligmagasinet.