STRATEGISK & PERSONLIGT

Om Purple Savannah

Purple Savannah tilbyder ekspertise inden for influencer marketing og brand consulting. Vi er passionerede om at bringe idéer til live og vægter stærke relationer til vores samarbejdspartnere højt. Hos Purple Savannah er det vores mission at kombinere styrken i den personlige-og skræddersyede markedsføring med en strategisk kunnen og tilgang.

purple-savannah-vibe-009

INFLUENCER MARKETING & BRAND CONSULTING

Vi repræsenterer influenter iblandt Danmarks stærkeste og mest etablerede profiler og skaber enkeltstående kreative kampagner med fokus på koncept, idé og formidling. Den skræddersyede proces byder på unikt indhold der kan fortælle dit brands historie samt øge brand awareness og digital tilstedeværelse. Vores services varierer fra rådgivning og konceptudvikling til færdigudviklede kommercielle samarbejder, ambassadørskaber og events. Vi er resultatorienterede og tror på at momentum bygges ved at fokusere på fremtidigt potentiale og vækst.

PERSPEKTIV

Purple Savannah er stiftet af Louise Falk, der igennem flere år har arbejdet med strategiske kampagner og markedsføring inden for corporate FMCG og med en indgående kendskab til markedsføring af beauty.
Med erfaring igennem det sidste årtis udvikling i et tiltagende fragmenteret og digitaliseret markedsføringslandskab har hun ikke alene oplevet behovet for en troværdig digital synlighed fra et internationalt perspektiv, men i Norden og i særdeleshed i Danmark. Den danske forbruger er vidensbegærlig, informeret og målrettet. På en og samme tid den mest udfordrende og givende forbruger at bringe i dialog.
Forholdet imellem forbruger og brand bliver personligt og skaber identitet. Purple Savannahs vision er at skræddersy løsninger med brand og forbruger i centrum der maksimerer indsats og resultat.

Louise Falk / Founder

Ring. Skriv. Ræk ud

Vi er altid klar på en indledende snak. Ring på +45 4014 2960