PEOPLE MAKE BRANDS

Services

Succesfulde brands skabes af mennesker. Et brand uden en vision bliver blot et produkt. Et produkt uden retning og formål vil vakle. Et særdeles stærkt brand rummer identitet, det taler til-og med personer og genererer værdi. Det er vores ambition at skabe langsigtet og velovervejet strategi og bane vejen til fremtidigt potentiale og vækst.

purple-savannah-vibe-15

INFLUENCER MARKETING - MODERNE MARKEDSFØRING

På trods af et fortsat mere etableret digitalt landskab inden for markedsføring repræsenterer veludført influencer marketing noget nær en revolution inden for moderne markedsføring. Det handler om dialogbaseret kommunikation og er en meget værdifuld strategi til at formidle dit brand.Hos Purple Savannah tror vi på at dette kan styrkes yderligere og skabe endnu større success for både brand og influent, og vi glæder os til at uddybe mulighederne ved influencer marketing for netop dit brand.

BRANDING consultancy

Purple Savannah tilbyder strategisk rådgivning til dig og dit brand. Vi er resultatorienterede og tilbyder alt fra analyse og vejledning til full service support i produktlancering, brand strategy og udvikling. Vi har branding i blodet og skræddersyer rådgivning og process til dit brands rejse og glæder os til at høre mere om dets vision.

Ræk ud – vi vil meget gerne høre mere om dit brand og vision. Stærke brands kommer af samtale.

purple-savannah-vibe-10